Старши треньорът на ВК Монатан Даниел Пеев сподели след успеха

...
Старши треньорът на ВК Монатан Даниел Пеев сподели след успеха
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Победата ни не бе убедителна

Старши треньорът на ВК Монатан Даниел Пеев показа след триумфа с 3:1 гейма над Левски в първи мач от Националната волейболна лига, че успеха над „ сините “ не е безапелационна, макар цифровото изражение на резултата

„ Не бих споделил, че успеха ни над Левски е безапелационна, тъй като въпреки всичко загубихме един гейм. Нашият тим е извънредно млад. Имаме три момчета, които са под 20 години. Те няма по какъв начин да поддържат едно равнище в хода на един мач. Има изяви на приливи и отливи, само че капацитетът им е голям. В този ред на мисли мога да кажа, че имаме къде да се развиваме. За тези дни считам, че свършихме много работа “, разяснява Пеев.

„ Не желая да съпоставям миналогодишния тим с този отбор. През предходната година направихме немалки неща, стигнахме два финала с надалеч по-опитни играчи и напълно друга идея. Те бяха към този момент построени състезатели. Сега е по-различно. Наясно съм, че ни предстоят доста положителни игри и не чак толкоз положителни. Много е хубаво да се работи с млади и надарени състезатели “, сподели още наставникът на Монтана.

Вижте още мнения от мача във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР