Старши треньорът на Верея Благомир Митрев е разочарован от поведението

...
Старши треньорът на Верея Благомир Митрев е разочарован от поведението
Коментари Харесай

Не искам да се случва такова нещо, ядосва се Благо Митрев

Старши треньорът на Верея Благомир Митрев е отчаян от държанието на своите играчи, които водеха с 2:0 против Ботев (Пловдив), само че в последна сметка напуснаха терена с проваляне - 2:4.

“Започнахме мача доста добре, през първото полувреме контролирахме напълно играта, само че във футбола е по този начин. Ботев е добър тим, приветствам ги за триумфа. Може би голът им в 37-ата минута ни прекърши. При тях това попадение възпламени искрата, а при нас я изгаси. Не желая това да се случва, а в противен случай - този гол трябваше да ни активизира още повече. Искам от моите състезатели да са напримирими, да могат да извърнат резултата, а не да стопираме да играем, когато ни вкарат”, съобщи Митрев.

Той съобщи, че задачата пред неговия тим е да се обиграва. “Имаме доста нови футболисти. Желанието ми е да бъдем съперници на отборите от първата шестица”, съобщи още треньорът.

Той добави, че е благополучен от прехвърлянето на нападателя Венцислав Христов, който е във Верея единствено от два дни, само че през днешния ден дебютира с два гола: “С неговото привличане към този момент имаме човек, който може да приключва офанзивите ни с гол”. Първа лига 25 кръг, понеделник 12 март  Верея (Стара Загора) 2:4краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР