Старши треньорът на ЦСКА Юлия Иванова-Минчева призна, че състезателките й

...
Старши треньорът на ЦСКА Юлия Иванова-Минчева призна, че състезателките й
Коментари Харесай

Юлия Иванова-Минчева пред БНТ: Отборът на Марица е устойчив, докато нас ни е страх

Старши треньорът на ЦСКА Юлия Иванова-Минчева призна, че състезателките й не имат нужния опит, който може да се открие в редиците на Марица Плодвив.

Столичният отбор загуби първия дуел с шампионките от финалната серия в женския волейболен хайлайф.

" Водихме два гейма с разлика, само че не успяхме да ги затворим. Така беше и предишния път. Във значимите обстановки Марица е по-устойчив. Нас ни хваща боязън. Отборът бе обезпокоен. Противникът ужасно доста бъркаше ", показа тя след срещата в изявление за Българска национална телевизия.

Наставникът на " алените " има вяра, че огромния брой контури в залата пречат на съдийските решения.

" Всичко, което приказваме, знаем че ще се случи. Всеки би трябвало да се пребори от страха от неуспеха. Играем против първенец, който следващи пъти е първенец на България. Лошото е, че играем в зала без видеочек. Според мен има ощетяване, само че не преднамерено. Има доста линии и самият арбитър не знае какво свири ", добави столичанката.

Бившата волейболистка на клуба призна, че възпитаничките й би трябвало да подобрят представянето си в редица съставни елементи.

" Единственото нещо, което правихме относително добре е осъществяването на сервис. Никаква обсада, офанзива и посрещане. Имаме запаси. Надявам се идващия път нещата да бъдат по-добре ", добави многократната шампионка като играч и треньор.

.

Можете да гледате цялото изявление във видеото .



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР