Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира контролата със Спортист

...
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира контролата със Спортист
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Всичко е в ущърб не само на ЦСКА, а на българския футбол

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов разяснява контролата със Спортист (Своге). Специалистът даде мнение и за обстановката в българския футбол след Конгреса на Димитър Бербатов и последвалите наказания за клубовете, които участваха.

" Контрола, която може да извлечем най-много изгода. Постараха се играчите да се вложат оптимално. От всичко съм удовлетворен. От тренировките, от контролата. Това, което искахме направихме. Добър седмичен цикъл с добър свършек. Вложиха се оптимално ", сподели Младенов.

" Не може да не сме в течение с нещата. Всичко това нещо визира ЦСКА. Всеки един, който работи в клуба, е в час с нещата, които се случват. Следим, разясняваме сред нас. Това, което става с наказванията е смехотворно. Аз съм индивида, който би трябвало да приканва. Всичко, което се случва в българския футбол е фарс, който рано или късно би трябвало да завърши, с цел да може да превключим на друга предавка. Да може да се работи професионално и да се подобрят безусловно всички условия в българския футбол... безусловно всичко - разпоредбите, самия шампионат. Всичко, всичко. Във всяка една комисия, във всяка сфера би трябвало да има експерти. Знаем защо става въпрос. Нито ние, нито вие сте слепи. Знаем умишлените неточности, които се вършат по време на мачовете. Всичко, което се стоварва върху нас с наказванията. Всичко е в ущърб освен на ЦСКА, а на българския футбол ", сподели Младенов.
 ЦСКА победи Спортист (Своге) с 3:1
ЦСКА не срещна усложнения и победи Спортист (Своге) в контрола

Стойчо Младенов даде късмет на много играчи

" Ние всеки ден имаме опция да работим и върху душeвността на играчите. Това ни задължава. Загубихме доста точки, не бяхме ефикасни в крайната фаза. Имахме опция да вкараме голове. Анализираме, работим. Бяхме най-неефективни в крайната фаза. Жорди Кайседо ще се прибере благополучен, удовлетворен, уповавам се да бъде още по-ефикасен в работата.

Греъм Кери го освободихме до края на седмицата. Утре ще се прибере. Знаете каква е обстановката с него. Ясно е, че всичко му се отрази, раздруса го и това му повлия върху играта. Не е сполучлив. Той е надалеч от играта, която показваше през есента. Отдавам го на проблемите, които има в фамилията ", приключи треньорът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР