Старши-треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов е много доволен от

...
Старши-треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов е много доволен от
Коментари Харесай

Младенов връща Мено Кох сред титулярите на ЦСКА за пролетта

Старши-треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов е доста удовлетворен от представянето на нидерландския бранител Мено Кох. Специалистът е останал с много положителни усещания от влагането на бранителя по време на подготвителния развой, както и от представянето му в контролата против Стал (Миелец).
 ЦСКА освободи пристигналия на проби мароканец
ЦСКА освободи пристигналия на проби мароканец

Алексис Коли загуби шансове да играе за " алените "

Както е известно Кох дълго време лекуваше травма и на процедура е нов футболист за Младенов. Наставникът обаче е решил да го постанова като сътрудник на Юрген Матей в центъра на отбраната. При това състояние Томас Лам ще остане на аварийна пейка, а в обособени моменти може да бъде употребен като отбранителен халф, където той се оправя доста добре.

Финландският футболист бе притеглен точно да замести Кох. Нидерландецът получи контузия по време на летния предварителен лагер в Австрия. Впоследствие настъпиха затруднения в положението му и той бе заставен да се подложи на интервенция на сухожилието.

Не е изключено от ЦСКА да създадат опит да привлекат още един футболист за сърцето на защитата, защото към този миг на тази позиция Младенов разполага единствено с три варианти, откакто Карол Метс и Пламен Гълъбов бяха трансферирани.
 ЦСКА показва тима против Царско село
ЦСКА показва тима против Царско село

" Червените " оповестиха, че търсят противник, против който да се изправят след завръщането от Турция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР