Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев получи приза за треньор

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев получи приза за треньор
Коментари Харесай

Белчев: Готови сме за шампиони, ако имаме постоянство

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев получи наградата за треньор на месец декември в обичайна анкета на Пресклуб „ България”.

Специалистът завоюва анкетата с 8 гласа от общо 20 медии и спортни редакции, които са дали своя избор.

През декември ЦСКА завоюва и трите мача, които изигра. Тимът на Витоша (Бистрица) беше надвит на Националния стадион "Васил Левски " с 2:0, последва погром над Берое с 6:0 вкъщи и победа с 2:1 след продължения над Лудогорец в шампионата за Купата на България.

„ Това е едно самопризнание. Работим доста време за това. Първа премия ми е, уповавам се да не е последно. Мисля, че отборът е подготвен на 90%. Изправяме се против сериозен съперник. Не би трябвало да има подценяване. Да не забравяме, че Верея победи и Левски, и Лудогорец. Надявам са покажем 100% от опциите си и да спечелим”, разяснява Стамен Белчев първия дуел на „ червените” против Верея при подновяването на Първа лига.

Колкото до положението на Андре Филипе Алвес Монтейро – Укра, Белчев показа: „ Медицинският щаб и кондиционните треньори вършат всичко допустимо да влезе в темп. Надявам се в най-скоро време да е подготвен на 100%.”

Попитан за възможни договаряния с полския вратар Гжегож Сандомиерски, Стамен Белчев отговори: „ Аз не знам. Мисля, че към този момент не. Има още какво да се желае от футболистите, които привлякохме. Селекцията не е завършила.”

„ С това, че съм още отпред на ЦСКА мисля, че имам поддръжката на господин Ганчев и другите”, разяснява още Стамен Белчев и добави, че не знае за интерес към Александър Тонев, който се раздели публично с италианския Кротоне.

„ Истината е, че Рубен Пинто от през днешния ден би трябвало да стартира леки натоварвания. Освободих го за една седмица в Португалия. В неделя се прибира. Надяваме се до 20 дни да е добре”, показа още треньорът на ЦСКА.

„ Първенството до края ще е забавно. Борбата ще е сред Лудогорец, нас и Левски. Гледам нашия тимове и ми се желае да покажем неизменност. Ако го създадем мисля, че тимът е подготвен да стане шампион”, безапелационен бе Стамен Белчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР