Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич заяви за

...
Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич заяви за
Коментари Харесай

Саша Илич: Трябва да има нови попълнения, водят се разговори

Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич съобщи за Българска телеграфна агенция, че битката за купата през пролетния дял от сезона ще бъде извънредно сериозна. " Червените " имат задатък от точка пред разградчани след изиграването на 18 кръга от шампионата. 

" Конкуренцията сред нас и Лудогорец ще бъде доста сериозна. Ще бъде мъчно, защото те имат много добър състав. Ще играем мач за мач. Досега имахме и шанс в някои срещи през есента, само че единствено с шанс не става.

Трябва да има нови попълнения, водят се диалози, само че аз споделих и пред шефовете - даже единствено един състезател да вземем, само че той наложително би трябвало да бъде първокласен ", стартира Илич.
 Велинов: Нито крачка обратно, очаквайте един-двама нови и мощен полусезон от ЦСКА Велинов: Нито крачка обратно, очаквайте един-двама нови и мощен полусезон от ЦСКА
ЦСКА - София се събира за зимна подготовка на 5 януари, а първото занятие ще бъде на 7 януари. 

" Прибирам се в България на 4 януари. На 7 януари ще създадем първа подготовка, а в предходните два дни футболистите ще минат медицински проучвания. Подготвителният ни лагер ще бъде в Турция. В момента се прецизират противниците за контролните срещи там ", добави още наставникът на " алените ".

Илич участва през днешния ден в Белград на погребението на някогашния старши треньор на ЦСКА, Славия и Литекс Миодраг Йешич, който почина в автомобилна злополука на 8 декември.
 Жребият отреди: подъл противник за ЦСКА - София и столично дерби в 1/4-финалите за Купата Жребият отреди: подъл противник за ЦСКА - София и столично дерби в 1/4-финалите за Купата
" Йешич е легенда на Партизан. Много го уважавах. Той постоянно ни помагаше със препоръки. Тук съм с част от някогашните ми съотборници от Партизан, с които влязохме в групите на Шампионската лига. Искаме да изкажем съболезнованията си и да му отдадем последна респект ", приключи Саша Илич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР