Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич продължава да

...
Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич продължава да
Коментари Харесай

Илич настоява Бамба да подпише с ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич продължава да упорства пред виновните фактори на " Армията " нападателят Дауда Бамба да подпише контракт с клуба. Припомняме, че на 12 юли " алените " оповестиха, че причина за възможна травма в лявото коляно попречва привличането на 27-годишния нападател.

По предпочитание на сръбския ментор обаче той остана да тренира с отбора и скоро ще премине нови медицински проучвания, които ще дефинират бъдещето му. Илич е доста удовлетворен от изявите на Бамба в подготвителния развой, твърди " Тема Спорт ".

Той се оправя доста по-добре от другия притеглен неотдавна нападател Дюкенс Назон, който не дойде по предложение на Саша Илич.

" Бамба тренира с нас, няма някакви проблеми, само че в най-близко време клубът би трябвало да вземе решение какво ще бъде неговото бъдеще ", съобщи Илич на конференцията преди реванша с Македония Гьорче Петров. Той държи да разполага с котдивоареца в състава си, само че даже и това да не се случи, ЦСКА - София ще притегли различен нападател до затварянето на трансферния прозорец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР