Старши треньорът на ЦСКА-София - Нестор Ел Маестро - има

...
Старши треньорът на ЦСКА-София - Нестор Ел Маестро - има
Коментари Харесай

Ел Маестро с две дилеми за срещата с Ботев

Старши треньорът на ЦСКА-София - Нестор Ел Маестро - има няколко дни, с цел да реши последните две алтернативи по отношение на стартовия състав, на който ще заложи в първия формален мач за пролетта.

Идната неделя (18 февруари) армейците одобряват Ботев Враца на националния стадион " Васил Левски ". Сърбинът към момента се колебае кой да поведе офанзивата на отбора и кой да партнира на Християн Петров в сърцето на защитата.

Съществува вид наставникът да заложи на същия стартов състав, с който стартира в контролата против Септември, а освен това състояние избраниците му за двете зони ще са Фернандо Каранга и Юрген Матей.

Това решение ще е подбудено от концепцията те да натрупат още игрова процедура и да са изцяло подготвени за визитата на водача Черно море седмица по-късно.

Проблемът е, че нидерландецът и бразилецът към момента не са в оптимална физическа форма и от треньорския щаб могат да предпочетат да ги запазят, макар че всички в ЦСКА са впечатлени от бързите темпове, с които Каранга наваксва изоставането си.

В другия случай на върха на офанзивата ще бъде Майкъл Естрада, а в центъра на отбраната за сътрудник на Християн Петров ще се избира сред Браян Кордоба и Енес Махмутович. Колумбиецът пропусна спаринга със Септември, като от аления лагер не дадоха пояснение за повода за отсъствието му. Той бе в групата и загряваше, само че по този начин и не се появи в игра.

Ел Маестро няма подозрения за останалите девет позиции в стартовия състав за дуела с Ботев Bp, като осъдените Бусато и Кареасо ще бъдат сменени от Евтимов и Скаршем, написа " Тема спорт ".
 ЦСКА пусна билетите за мача против Ботев (Враца)
ЦСКА пусна билетите за мача против Ботев (Враца)

На 16 февруари стартира и физическата продажба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР