Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви, че тимът все

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви, че тимът все
Коментари Харесай

Саша Илич: Титлата е много далеч, Турицов отсече: Всички я искаме!

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич съобщи, че отборът към момента е доста надалеч от спечелването на купата в Първа лига, а пред тима предстоят по-трудни мачове през пролетния дял от шампионата. Наставникът приказва пред медиите преди отпътуването на отбора за Турция, където " алените " ще проведат втората част от зимната си подготовка.

„ Имахме дребен проблем с рейса на път за Пловдив, само че успяхме да дойдем в точния момент и всичко е наред. Доволен съм от това, което постигнахме през първия стадий от подготовката. Нямаме контузени играчи, което е най-важното. Условията за подготовка и времето бяха съвършени “, стартира Илич.

Сръбският експерт обърна внимание и на проблемите с контузените преди в отбора.

„ Бисмарк Чарлс тренира наедно със своите съотборници. Както знаете, Дауда Бамба и Асен Дончев претърпяха интервенции преди известно време и имат потребност от време, с цел да се възстановят. Що се отнася до прехвърлянията в тима, споделих го и преди – в случай че има опция да вземем футболист, който да вдигне качеството на нашия състав, аз съм склонен да го притеглим “, добави старши треньорът на ЦСКА.

„ Страхотно е, че през първия полусезон завършихме преди всичко, само че към момента купата е доста надалеч. Наясно сме, че напролет ще ни бъде доста мъчно. Трябва да продължим да мислим по същия метод и да се приготвяме интензивно, с цел да покажем същото лице, както през есента “, приключи Саша Илич.

Бранителят на ЦСКА - Иван Турицов, даде обещание на почитателите на “червените ”, че всички в тима ще дадат всичко от себе си за спечелването на купата. Както е известно тимът е водач в шампионата с една точка пред Лудогорец.

“Всеки един от нас го желае, само че е рано да се приказва за купа, има толкоз доста мачове. Надявам се най-сетне да я спечелим. Не мога да обещая занапред, само че мога да обещая, че ще дадем всичко от себе си ”, сподели Турицов при заминаването на отбора за лагер в Турция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР