Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич очаквано бе много разочарован

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич очаквано бе много разочарован
Коментари Харесай

Саша Илич: Това е много труден момент за нас, резултатът ще окаже влияние

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич предстоящо бе доста отчаян след на стадион " Българска войска ", което може и да се окаже съдбовно за неговия отбор в битката за купата с Лудогорец.

" Много сложен миг за нас. Ако бяхме спечелили, в последния мач всичко щеше да зависи от нас. Трябва да се надяваме, че и противникът ще сгреши ", стартира Илич.

Сръбският ментор разяснява и развоя на борбата с ЦСКА 1948, като изрази поддръжката си към Иван Турицов, който пропусна да означи дузпа в добавеното време на срещата, която можеше да донесе успеха на домакините.

" Започнахме да играем мача с голям боязън. Предполагам, че на футболистите им е било мъчно при такова напрежение. Освен страха в моите футболисти, няма защо да ги упреквам. В някои моменти играехме бурен футбол, само че даже и ката пропуснахме няколко късмет. В края имахме и дузпа. Турицов има моята огромна поддръжка макар пропуща. Съществува избран боязън, само че толкоз години ЦСКА не е бил толкоз покрай тилтата - два кръга преди края да я държим в ръце ", съжали 45-годишният експерт.

Иличи приказва още и за кадровите проблеми в състава на ЦСКА преди последния кръг и по-конкретно контузиите на Дюкенс Назон и Юрген Матай.

" Продължава Назон да го изтезава проблем в коляното. За нас е извънредно значимо нашите играчи да са здрави. Ако можехме да го използваме от началото, можеше да е друго. В момента нямам визия какво е положението на Матай. Срещу Левски ще играят единствено футболисти, които са в положително положение ", съобщи сърбинът.

Накрая треньорът на " алените " изрази вяра, че в оставащите дуели до края на акцията ще има феърплей в битката за купата и добави, че равенството с ЦСКА 1948 сигурно ще окаже въздействие върху неговия отбор.

" Надявам се, че ще има феърплей. Искам да поздравя през днешния ден противника - не играха за нищо, само че се хвърлиха на терена. Изключително огромен потрес за нас, това ще ни окаже въздействие. Предстои ни най-големият мач в българското състезание, само че няма какво да се оплакваме ", приключи Саша Илич.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР