Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич и изпълнителният директор на

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич и изпълнителният директор на
Коментари Харесай

Саша Илич и Филип Филипов изразиха претенциите си към съдията

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич и изпълнителният шеф на Филип Филипов показаха искания към съдийството в турнирното посещение на Лудогорец.

Столичани направиха с " орлите ".

" Изиграхме един извънредно добър мач. От първата минута играхме без боязън. Скромното ми мнение е, че бяхме по-добрия тим. Единствено не съм удовлетворен от резултата. Според мен съдията взе странни решения, които вкараха нерви в тима. За 3 нарушавания той ни даде 3 жълти картона, като никой картон не бе подобаващ. Това лимитира играчите ми в мача. Когато има обстановки, които би трябвало да бъдат преразгледани, това би трябвало да се случи. Не мисля, че сме изгубили възможностите си за купата. И да бяхме спечелили през днешния ден, това нямаше да ни подсигурява купата, Остават 3 сложни кръга. Всички тимове се борят за нещо. Показахме, че можем да играем равностойно с Лудогорец и да се надиграваме с тях ", показа наставникът след срещата.

Филип Филипов счита, че " алените " футболисти са получили прекалено много жълти картони.

" Получи се забавен и добър мач с положения и голове. Игра се добър футбол, който отива на водачите в класирането. Бяхме ощетени в много обстановки. В първите минути не бе отсъдена чиста дузпа. До огромна степен бяхме лишени от експанзията ни. Нямаше да бъде несправедливо, в случай че бяхме спечелили. Не мога да кажа дали Лудогорец заслужаваше дузпа, само че в нашата обстановка се вижда бутането в тил на Тобиас Хайнц. Имам искания към картоните, които ни се демонстрираха. Доста от нашите хора бяха усмирени да не играят нападателно ", съобщи той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР