Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич е уверен, че при

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич е уверен, че при
Коментари Харесай

Саша Илич: Срещу Базел ще е трудно, надявам се да върнем феновете

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич е убеден, че при групова игра отборът може да в профил Базел в плейофа на Лигата на конференциите.

" Ще е мъчно, само че би трябвало да се оправим като тим, тъй като единствено по този начин имаме късмет за победа. Гледах, когато ЦСКА в профил Базел, само че беше преди 3 години. Базел е в рецесия на резултатите, само че не и на играта. За реванша ще имаме потребност от повече отмора, с цел да се фокусираме върху тренировките “, показа наставникът в навечерието на първия мач.

Утре ЦСКА посреща Базел на Националния стадион " Васил Левски " от 20.00 часа.

„ Бамба ще бъде в групата, тъй като тренира от няколко дни. Все още не съм решил изцяло за състава. Надявам се да влезем в групите на Лига на конференциите. Хубаво е да разполагам с играчи, които към този момент са отстранявали противника. Срещу Базел обаче даже и да играем всеки месец ще е друг мача, камо ли през 3 години ", сподели още треньорът.

Саша Илич похвали идния противник.

" Базел има 3-4 футболисти, на които би трябвало да обърнем особено внимание. Силни са като колектив. Привържениците за нас са доста значими. Тяхната поддръжка е скъпа. Лично аз откровено се надявам, че ще ги върнем назад. Както посредством връзка, по този начин и посредством мощни игри ", добави Илич.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР