Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, беше много емоционален

...
Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, беше много емоционален
Коментари Харесай

Саша Илич: Изключително горд съм от моите момчета, защото сами се борихме срещу всички

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, беше доста прочувствен след . Успехът обаче не оказа помощ за освен това от второто място, защото.

Илич съобщи, че е горделив от характера на футболистите, тъй като са се борили сами против всички. И също по този начин изясни, че неговият тим не е играл против юноши, а също по този начин и няма мач с 12 или 15 минути добавено време.

" В момента съм извънредно прочувствен, тъй като изиграхме един приказен сезон. И съм извънредно горделив от моите момчета, тъй като сами се борихме против всички. Спечелихме 84 точки, а не сме играли против тимове, които играят с юноши, нямахме по 12-15 минути продължения на мачовете. Не се гледаше и ВАР единствено когато трябваше да се гледа за нас ", стартира Илич.

" Единствената нелепост, която направихме през сезона, беше мачът против Септември, когато не бяхме феърплей. Въпреки тази победа през днешния ден против най-големия ни противник Левски, която ми горчи доста, аз съм стимулиран да продължим напред. Много е мъчно да се бориш за купа при такива условия. Може да нямаме някакви изключителни качества, може да спечелихме много мачове на шанс, може треньорът да не е съвършен или идеален, само че имаме момчета, които имат извънреден темперамент и би трябвало да наблегнем на това ", добави сръбският експерт.

" Когато пристигнах в ЦСКА, вярвайте ми, да се борим за купата беше нещо немислимо. Но малко по малко, мач след мач, ние се доближавахме и от ден на ден си вярвахме. В началото, когато аз пристигнах, знаете имаше протест на почитателите, стадионът беше съвсем празен. Но ние работихме безшумно, малко по малко започнахме да връщаме почитателите стадиона. И е обикновено да има мъка, тъй като спечелихме 84 точки, само че се оказаха незадоволителни за шампионската купа ", приключи Саша Илич.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР