Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро анализира представянето на

...
Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро анализира представянето на
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро Селекцията приключи, Каранга все още е машина и скоро ще бъде на линия

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро проучва представянето на своя отбор в контролата против словашкия Тренчин, извоювана от " алените " с 2:0.

За българския отбор това бе първи триумф по време на престоя му в Белек, а след края на срещата наставникът още веднъж сложи акцента върху работата на тима, оставяйки на назад във времето резултата.

" Фокусирахме се върху нашата работа, върху нашето равнище на подготовка, а не толкоз върху резултата. Това е значимото за нас. Знам, че това е ненапълно отегчителен интервал и имате потребност от резултати. Аз в общи линии знам преди мача дали ще победим и по какъв начин ще наподобява тимът. Когато излезем със стартовия състав, знам, че ще има резултати. Когато излезем с втория отбор или с момчета до 19 години, или сме упражнявали натоварено, ще е по-трудно да има резултати ", стартира Ел Маестро.

" Много е елементарно да се каже почитателите се усещат по този начин или по този начин. На база на какво? На нищо. Имаме стотици фракции и почитатели, които съм сигурен, че стоят зад нас и клуба. Те чакат с неспокойствие първия формален мач, когато ние ще покажем, че сме подготвени ", продължи той.



Роденият в Сърбия експерт разяснява още последните две нови попълнения в състава – Мартин Стойчев и ФернандоКаранга

" Мартин Стойчев е отлично момче, доста бърз, динамичен, леко нервозен в някои обстановки, само че това е обикновено. Смятам, че е доста положително попълнение за нас ", показа треньорът на ЦСКА.

" Фернандо е няколко години по-възрастен, в сравнение с предния път, когато беше тук. Не е играл от дълго време, само че той към момента е машина. Нека кажем, че е в по-добра форма, в сравнение с чаках. Скоро ще бъде на линия ", сподели още Ел Маестро.

Накрая наставникът на " алените " обърна внимание и на обстановката към Дюкенс Назон, който се завърна в ЦСКА след несполучливия му трансфер в кипърския Пафос.

" Не искам да приказвам от името на играча или клуба. Моята работа е на терена, удовлетворен съм, че Назон е тук и до момента в който е тук, ще го употребявам. Мисля, че приключихме със селекцията. Доволен съм от прехвърлянията и от тима ", приключи Нестор Ел Маестро.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР