Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович дебютира в Европа с

...
Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович дебютира в Европа с
Коментари Харесай

Акрапович: През второто полувреме показахме истинското си лице

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович дебютира в Европа с „ червените” с проваляне от швейцарския Йънг Бойс. ''Aрмейците'' изгубиха с 0:1, а Акрапович заложи на обичаната си скица на игра с трима централни бранители.

„ Тази скица на игра изисква доста време, само че е оправдана, тъй като повече играчи могат да се включат в тази система. Нямах друга скица за днешния мач. Това, което желаех, играчите го направиха. През второто полувреме показахме същинското си лице. Доминирахме над противника. Някои играчи имаха физически проблеми. Не се оправиха с напрежението. Допуснахме елементарен гол”, съобщи босненският експерт след края на мача.

„ Компромиси не върша. Играят тези, които заслужават да играят. Единствено нямах опция да трансформира отбраната, притеснявах се да не се получи някоя травма. Въпросът беше дали ще издържим физически. Имах доста футболисти, които имаха физически проблеми и по тази причина не успяхме да отговорим. Гръм Кери има огромни качества. Има експанзия и хубави пасове, както и придвижване напред. Това е неговата позиция при 3-5-2. Трябва да ме слуша, би трябвало да отива до края на терена, а не да центрира по-рано”, сподели още Бруно Акрапович..

„ Позитивите отсега нататък са, че ще постановяваме тази скица. Играчите към този момент знаят по какъв начин ще играем. Ще станем още по-силни, когато се причислят и отсъстващите играчи. Това е точната скица, в случай че желаеме да създадем хубави неща за в бъдеще”, приключи старши треньорът на ЦСКА
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР