Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори пред медиите

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори пред медиите
Коментари Харесай

Янчев: Винаги трябва да се целим по-високо

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев приказва пред медиите преди формалния си дебют отпред на " алените ". В събота столичният отбор приема Хебър на националния стадион " Васил Левски " от 12:30 часа.

Янчев показа, че има единствено един контузен футболист - Охене, който няма да може да вземе присъединяване в срещата. ЦСКА 1948 не позволи нито една загуба по време на подготвителния си интервал, което е значимо за новия ментор на тима.

Той съобщи, че съставът му е изцяло окомплектован и с тези играчи ще преследва задачата за пролетния полусезон - класиране в евротурнирите.

" Времето е еднообразно за всички. Неприятно е, когато теренът е вцепенен и не подготвя за провеждането на естествени тренировки. Каквото e за нас, такова е и за всички тимове. Не се оплакваме. Следваме си нашия проект на работа. Благодаря на момчетата за старанието и усърдието в подготвителния развой.

Към момента имаме един контузен играч. Става дума за Охене, който има лека контузия. Все отново това беше предварителен интервал. Въпреки че контролите са да се доизчистват неточности и да се пробват разнообразни способи на игра, те са значими.

Не ги разделяме на състезание и контроли, тъй като във всяка една контрола нашият тим подходи съществено и съсредоточено. Победите в контролите дават една убеденост в самите играчи и тима. Винаги е хубаво, когато се побеждава.

Благодарим на нашето управление, тъй като знаем едно домакинство на националния стадион какъв брой средства коства. Те направиха най-хубавото за нас като клуб. В Бистрица температурите са по-ниски. Виждам предпоставки да се получи добър мач на националния стадион.

Винаги би трябвало да се целим по-високо. Имаме нужните играчи и организация. Имаме си цел, която да гоним през пролетния полусезон. Фокусът ни е ориентиран към нея. Амбицията на клуба е точно постигането на тази цел - класиране в Европа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР