Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори на съвместна

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори на съвместна
Коментари Харесай

Янчев: Няма нищо по-хубаво от това да се играе пред повече хора, така и атмосферата е друга

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев приказва на взаимна конференция с треньора на Лудогорец Ивайло Петев преди идния заключителен конфликт сред двата отбора за Купата на България. Янчев разяснява резултатите на своя отбор, поредицата от шест мача без победа, упоритостите на тима и почитателите, които се чакат да бъдат по трибуните на следващия ден.
 ЦСКА 1948 прикани почитателите си: Заедно можем да спечелим още една борба! ЦСКА 1948 прикани почитателите си: Заедно можем да спечелим още една борба!
“Би било отлично, в случай че напишем такава история като Ивайло Петев и неговия тим. Ние сме окуражени да тръгнем по този път. Винаги би трябвало да се стартира отнякъде. Ще играем първи край и можем да спечелим първи трофей. Така че има упоритост в нашия тим.

Лично мен не ме тормозят последните ни резултати. Не успяхме да реализираме победи, само че играхме против съществени тимове като Левски и Черно море. Имахме обстановки да победим, само че въпреки всичко направихме равенства. Това е част от футбола и не трябва да се самозалъгваме.

Около всеки мач преди финала за Купата приказваме едно и също: че гоним третото място в класирането редом с Купата. В момента финалът е най-съществен за нас, само че по-късно имаме цели и в шампионата, като желаеме да се класираме за евротурнирите.

Това е турнирен мач, който може и да не свърши в 90-те минути. Така че се готвим за дузпи.

Това е част от футбол - шест мача, обикновено е. Нищо фрапантно не е станало за нашия тим. Напълно естествени резултати. В множеството от ях можехме да победим, само че по този начин се стекоха самите дуели.
5  Пресконференция преди Sesame Купа на България
Най-важен е утрешният мач, какво е било преди половин година или една, когато сме спрели Лудогорец, не е толкоз значимо. Най-важно е бъдещето, а не да стоим и да лежим на остарели лаври. Лично ние сме окуражени да покажем добра игра и добър резултат против тях.

Имаме подготовка след има-няма 2 часа, дай Боже всички да са живи и здрави.

Няма нищо по-хубаво да се играе пред повече хора. Така и атмосферата е друга. Играли сме и аз, и Ивайло пред цялостни трибуни. Няма нищо по-хубаво от един театър, какъвто ни чака. Но ще забележим на следващия ден ”, съобщи Янчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР