Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде пресконференция преди

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Янчев: Имаме всички предпоставки, за да се класираме за Европа

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде конференция преди семейството на Арда от 21-ия кръг на efbet Лига. „ Червените “ посрещат Арда Кърджали на стадион „ Витоша “ в Бистрица в събота от 12:30ч.

„ В утрешния ден ни чака много успорван дуел против доста добър тим с добър треньор отпред, който потвърди своята работа през последните години. Арда е един тим, който обявява своите цели, има едно успокоение при тях. Постигнаха две победи в първите два мача. Всичко зависи от нас. Изцяло съсредоточен съм върху нашите състезатели “, стартира Янчев.

„ Неприятна загуба от Ботев Враца, не желая да дублирам метода, по който подходихме при започване на мача. След гола, който допуснахме, променихме лицето си, само че беше късно. Изпуснахме дузпа и доста положения. Всичко зависи от нашия метод “, продължи той.

„ Отборите, които е водил Александър Тунчев, демонстрират положително лице и образ. Един млад експерт, който направи сполучлива кариера. Със сигурност се е повлиял от треньорите, с които е работил, на които е бил асистент “, съобщи наставникът на „ алените “ за сътрудника си от Арда.

„ Целта ни е да се класираме в Европа за първи път. Имаме открита цел, имаме нужната организация, условия за работа, селекция. Тази цел е изпълни действителна. Не се изхвърляме в нашите фантазии. На трето място сме, участваме към момента в Купата на България “, сподели още експертът.

„ Периодът, в който се намираме, доста мъчно може да се привелче централен нападател. Алекс Колев се контузи и в този момент оставаме единствено с Евгений Сердюк, който би трябвало да се трансформира в главен изпълнител. Имаме няколко момчета от втория тим, които можем да качим. Процесът е отворен. Обратно, в случай че някой не се показва добре, ще бъде свален в дублиращия тим. Доколкото знам, няма да привличаме Андрей Гълъбинов “, разяснява Тодор Янчев.

„ Карлос Охене се възвърне от травма, чакаме да набере нужната подготовка. До няколко седмици на линия ще е Стив Фуртадо “, разкри треньорът на ЦСКА 1948.

„ Забелязва се промяна на поколенията при треньорите. Нашето време като играчи мина. Нещо обикновено е този кръговрат в житейския път. Може би е съвпадане, че с по-голямата част сме някогашни съотборници в ЦСКА. Радва ме, че има доста такива, които борят тимове от шампионата. С тези съотборници, с които съм работил на терена, са били виновни към подготвителния развой, бяха виновни. Когато си виновен състезател, виждаш, че някои неща ги правиш и като треньор. Лично аз, съм се поставял и на други места “, съобщи той.

„ Спомням си интервала, в който играх един до друг с Ивайло Чочев. Давах му директиви, той бързо попиваше и сформирахме добър тандем в средата на терена. Сега се веселя, че още веднъж мога да работя с него. Малко по-различни са ни функционалностите, само че това е изцяло обикновено “, приключи Тодор Янчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР