Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов заяви, че очаква

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов заяви, че очаква
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Отборът няма да спре да се бори, най-важното е да започне да побеждава

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов съобщи, че чака реакция от тима, а най-важното е отборът да се поздрави с трите точки при гостуването на Ботев Враца в събота, 30-и септември от 12-ия кръг на футболната Първа лига.

" Надявам се тимът да покаже друго лице от последния мач. Силно се надявам да имаме смяна, да имаме различен тип на терена и да успеем да победим ", сподели Панайотов на конференция преди дуела, визирайки равенството 0:0 с Берое във вторник.

" Ние проучваме след всеки мач, особено за предишния сезон не мога да разясня. Доста нови футболисти има. Всеки треньор желае да наложи неговия жанр. Резултати би трябвало да има в тима. Трябва да изглеждаме по различен метод и да стартираме да побеждаваме. Има задоволително мачове до края на сезона. За мен тимът няма да спре да се бори и най-важното е да стартира да побеждава ", съобщи още Николай Панайотов.

“На всеки един треньор би било мъчно с оглед конкуренцията, която има в тима. Когато има пауза и няма по 12-13 индивида, които са с националните тимове. Основна група от тима липсва по време на паузата. Аз съм комплициран за старши треньор на тима, за момента имам поддръжка от управлението. Когато имат потребност от мен, съм тук да оказа помощ. Давам всичко от себе си да трансформира образа на тима и да тръгнем във възходяща линия ", приключи наставникът на ЦСКА 1948.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР