Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов иска неговият отбор

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов иска неговият отбор
Коментари Харесай

Николай Панайотов: Искам да играем атакуващо, ще търсим победата над Локо Сф

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов желае неговият тим да покаже убеденост и да играе атакуващо в утрешния мач против Локомотив София от 14-ия кръг на Първа Лига.

" Мачът по никакъв начин няма да е елементарен. Трябва да излезем уверени и да спечелим. Искам да играем още по-атакуващо. С тези футболисти имаме нужните качества да играем офанзивно. Има усъвършенстване в Локомотив, нов треньор, само че ние би трябвало да гледаме нашия тим и ще търсим успеха ", сподели Николай Панайотов на брифинг.

" Има няколко контузени, които последователно ще се завръщат в игра. Реян Даскалов и Пишчевич са съвсем подготвени. Трайно контузения Жека (Евгений Сердюк) също напредва и го чакаме скоро да се върне в игра ", сподели още треньорът.

Халфът на отбора Антонио Вутов не чака по-специален мач против някогашния си тим Локомотив София.

" Няма нищо по-специално. Ние сме експерти. Мач като мач, играх в Локомотив, имам познати в клуба, прибирам се в " Надежда " с положителни усеща. Миналата година беше добър сезон за Локомотив. Предпочитам да играя в халфовата линия, само че съм играл и като нападател. Важно е да оказвам помощ на тима ", сподели Вутов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР