Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев е съгласен да

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев е съгласен да
Коментари Харесай

Любослав Пенев: ВАР ощетява футбола

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев е склонен да се организира среща, на която да се разяснява българското съдийство и ролята на ВАР за положителното на българския футбол.

ЦСКА 1948 гостува на Славия в турнирно столично дерби.

" Познавам тима на Славия, показва се добре и играе сериозен футбол. Мачът ще бъде следващия нелек мач за нас. Те имат свои оръжия, ние имаме наши. Контузени няма, приготвяме се за сериозна борба. В положително положение сме от психическа позиция. Ние би трябвало да се научим да играем добре и като хазаин и като посетител. Ние го вършим добре, отдава ни се. Справяме се добре, това е методът. Няма безпокойство, момчетата са мобилизирани. Ние желаеме да използваме нашите мощни страни против всеки един съперник. Съобразяваме се и със мощните страни на съперника. Стягаме се за мача, както вършим против всеки един противник. Настройката постоянно е доста добра и позитивна. Всички са съсредоточени до краен лимит. Следва да си спомнят тактическите инструкции по време на мача. Ние вървим добре. Аз съм удовлетворен от протичащото се и по време на мачовете, и по време на тренировките ", добави той.

Наставникът на " алените " не е обезпокоен от честотата на оставащите мачове до края на календарната година.

" Аз сбит цикъл не виждам, само че лесни мачове няма. Дали ни устройва или не - подобен е календара. Четири мача за състезание и два за купа. Нищо което да ни разконцентрира ", добави той.

Ел Матадор за следващ път изрази недоволството си към използването на ВАР в родния футболен хайлайф.

" С навлизането на ВАР се основава усещане, че прекомерно доста разчитаме на този изкуствен интелект. Само накъсваме мача. Губим игрово време, това ощетява тимове футболисти и фенове. Дайте да сложим 3-4 робота, които да тичат по терена и да ги командват от катафалката. Толкова доста прекъсване на играта няма на никое място в Европа. ВАР се трансформира в главно настоящо лице. Това не може да продължава по този начин. Много ощетяваме футбола. Този магически ВАР управлява мачовете. Може би времето се губи в телефонни позвънявания от катафалката. ВАР бърка доста повече от нас естествените. Готов съм на отворена полемика в името на футбола. Дали това ще даде резултат или всичко ще си остане както преди ", пита той.

Според Любослав Пенев възпитаниците му са способни да реализират оптимално положителни резултати до края на годината.

" Търсим оптимален триумф във всеки един мач. Търсим най-хубаво показване и се целим в оптималните цели. Всеки би трябвало да дава максимума от своите благоприятни условия все още, а те не са малко. Трябва да не играят под личните си благоприятни условия. Трябва да се играе отборно и групово. Често индивидуализмът води до загуба ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР