Старши треньорът на Царско село Никола Спасов си пожела след

...
Старши треньорът на Царско село Никола Спасов си пожела след
Коментари Харесай

Никола Спасов: Искам да станем шампиони на Втора лига

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов си пожела след успеха с 2:0 над Поморие отборът му да продължи положителното си показване и напролет и в края на сезона да стане първенец на Втора лига. Опитният експерт призна, че не е бил сигурен това лято, че ще успее да изведе “царете” до върха през декември. В момента те разделят първото място с Ботев (Враца), като двете селекции имат по 35 точки на сметката си.

“Много значим мач за нас и доста значима победа. В началото на сезона не бях сигурен, че ще бъдем първи. Само знаех, че ще се борим за лидерската позиция. Двубоите дотук демонстрират, че сме на прав път. Винаги съм вярвал в тима по простата причина, че запазихме състава си от предходната зима. Имахме опция напролет и лятото да се обиграем и надградим”, съобщи след триумфа Спасов.
 Царско село - Поморие @@@ “Откакто съм в Царско село, постоянно сме имали вкус и сме се борили във всеки един мач да побеждаваме. През цялото време искахме и се целихме в първото място. Сега ще го отстояваме с всички сили. Ще дадем най-хубавото от себе си. Ще се постараем през пролетта по този начин да изиграем мачовете си, че да станем първенци на Втора лига”, сподели още пред Sportal TV някогашният голмайстор, оставил трайна диря в Португалия. Втора лига 17 кръг, събота 2 декември  ФК Царско село 2:0краен резулат  ОФК Поморие
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР