Старши треньорът на Царско село Никола Спасов бе изключително доволен

...
Старши треньорът на Царско село Никола Спасов бе изключително доволен
Коментари Харесай

Никола Спасов: Няма кой знае какви отбори във Втора лига, за да се страхуваме

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов бе извънредно удовлетворен след успеха с 3:1 като посетител на Пирин (Благоевград) в дуел от последния, XVII кръг тази есен. С триумфа на стадион “Христо Ботев” столичани записаха седма поредна победа и усилиха на 10 точки преднината си на върха във втория ешелон. Спасов за следващ път бе безапелационен, че отборът му ще гони директна промоция напролет.

“Доволен съм, не ни беше по никакъв начин елементарно. Знаехме, че ни чака сложен мач. Бяхме доста стъписани. Не ми хареса продукцията в първите 10 минути. Определено бяхме неспокойни. Бързият гол обаче може би ни подейства позитивно, тъй като момчетата схванаха, че няма по какъв начин да не играем нашия футбол, в случай че желаеме да победим. Мачът след 10-ата минута бе за нас. Може би трябваше да осъществяваме 4-5 гола до почивката”, разяснява Спасов.

“В Благоевград постоянно се играе мъчно и това се удостовери през днешния ден. Нас по-трудните ни мачове ще бъдат вкъщи. Най-важното е да влезем готови първоначално. Няма кой знае какви тимове, с цел да се опасяваме. Дано запазим разликата от 10 точки. Много ще се веселя, в случай че това се случи”, сподели треньорът на Царско село, който дефинира като отлична оценката си за есенния полусезон.
Втора лига 17 кръг, петък 7 декември  Пирин (Благоевград) 1:3краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР