Старши треньорът на Царско село Антони Здравков не скри задоволството

...
Старши треньорът на Царско село Антони Здравков не скри задоволството
Коментари Харесай

Тони Здравков: Никой не би отказал бараж за Лига Европа

Старши треньорът на Царско село Антони Здравков не скри задоволството си след безапелационния триумф с 4:0 над Арда Кърджали. Така „ царете” си подсигуряваха място в Група А на втората осмица в плейофите, което значи, че отборът ще има късмет да нападна седмото място в крайното нареждане, което дава право на присъединяване в бараж за класиране в Лига Европа.

„ Не бих споделил, че всяка победа значи елементарен мач. Отборът на Арда е финалист за Купата на България, заема четвърто място в класирането, един сериозен тим със серозни футболисти и треньор. Момчетата бяха доста стимулирани за този мач след тежките дуели се с ЦСКА и Берое. Доволен съм”, показа Здравков.

„ Когато вкараш заостреност в офанзивата, когато топката се движи бързо, се стига до тези положения и до головете. Това е концепцията пред тима. Да играем по пряк футбол. Смятам, че в последните три мача се осъществява”, добави той.

„ Нека вървим малко по малко. Предстои ни мач с Левски, а по-късно и с другите тимове. Докъдето и да стигнем ще бъде добре, тимът има предпочитание, в случай че ни се отдаде опция да нападаме седмото място и да играем бараж за Лига Европа. Никой не би отказал. Това е престиж”, продължи Тони Здравков.

„ Смятам, че има задоволително експанзия в тима. Доста футболисти проумяха,че колкото сме по покрай противниковата врата, толкоз по-лесно се защитаваме”, показа още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР