Старши треньорът на Спортинг Лисабон - Рубен Аморим, ще откаже

...
Старши треньорът на Спортинг Лисабон - Рубен Аморим, ще откаже
Коментари Харесай

Аморим твърдо не иска в Уест Хем, но има проблем и с офертата на Ливърпул

Старши треньорът на Спортинг Лисабон - Рубен Аморим, ще откаже предлагането на Уест Хем, макар че в понеделник той е пътувал до Лондон, където организира диалози с управлението на „ чуковете ”.

Според португалския публицист Педро Сепулведа, договарянията сред двете страни няма да продължат и младият експерт няма предпочитание да сменя Спортинг с клуб като Уест Хем.

Не е загадка, че Аморим е мощно мечтан и от Ливърпул, който търси правоприемник на напускащия през лятото Юрген Клоп. Според Фабрицио Романо, двете страни са прекъснали връзката през предходната седмица и сега двете страни са в изчаквателна позиция.

Сепулведа пък отвърна с тезата, че сътрудниците на Аморим са поискали от Ливърпул контракт за три години и заплата от 10 милиона паунда на сезон плюс бонус при подписването на договора. От „ Анфийлд ” обаче са предложили по-малко и занапред ще има нови полемики.

❗️Exclusive. Rúben Amorim's side asked a three years contract with a salary of £10 million net per year plus a signing fee. Liverpool offered less than that.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР