Старши треньорът на Спортинг (Лисабон) Рубен Аморим обобщи представянето на

...
Старши треньорът на Спортинг (Лисабон) Рубен Аморим обобщи представянето на
Коментари Харесай

Аморим: Това е потвърждение, че сме готови за мачове от такъв мащаб

Старши треньорът на Спортинг (Лисабон) Рубен Аморим заключи представянето на отбора си в мача от Шампионската лига против Тотнъм (2:0). 
 Спортинг нанесе първа загуба на Тотнъм с голове в последните минути Спортинг нанесе първа загуба на Тотнъм с голове в последните минути
„ В мач от подобен мащаб това е удостоверение, че сме подготвени за такива моменти. Много се веселя за клуба и играчите, дадоха всичко от себе си. Не можех да желая повече. След почивката разбрахме, че не можем да продължим да играем по същия метод, тъй като футболистите бяха изтощени. Това изисква зрялост освен от играчите, само че и от треньорите, които би трябвало да схващат играта, да схващат по какъв начин се оправя тимът “, съобщи Аморим пред формалния уебсайт на УЕФА. Спортинг има 6 точки и е водач в група D. Англичаните са с 3 точки. В идващия кръг Тотнъм гостува на Айнтрахт на 4 октомври. Спортинг в същия ден ще бъде посетител на Марсилия.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР