Старши треньорът на Спартак Вн Росен Кирилов сподели в интервю

...
Старши треньорът на Спартак Вн Росен Кирилов сподели в интервю
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Желанието ми е Спартак Вн да завърши на първо място

Старши треньорът на Спартак Вн Росен Кирилов показа в изявление за Дарик радио и dsport своите усещания от извършената подготовка на тима в Турция. " Соколите " изиграха 4 контроли, като победиха Навбахор (2:1), Женис Астана (1:0) и записаха равенства против съветските Ротов Волготрад (1:1) и елитния Оренбург (2:2).
" Както контролите, по този начин и лагерът в Турция бяха опознавателни за мен, тъй като множеството от играчите не ги познавах. Има и такива, като по-опитните, с които съм работил и ги познавам. Чрез контролите се срещнах детйлно с качествата на множеството играчи. Иначе подготовката мина по проект и инспекциите бяха доста потребни. Последната контрола против елитния съветски Оренбург беше извънредно потребна изключително в тактическо отношение. Видях това, което желаех. Радвам се, че играчите за късото време съумяха да се срещнат с моите хрумвания. Хареса ми методът, по който момчетата се опълчиха на агресивността, с която играха тимовете против нас. Не се огънаха и дадоха отговор със същата настъпателност. Това ще се окаже доста потребно за вбъдеще ”, разяснява Кирилов.
На въпроса по какъв начин са се справили по-младите играчи, той отвърна:
„ Всеки един, който беше на лагера има капацитет отсега нататък да кандидатства за титулярно място в тима. Всички се показаха добре в контролите. По отношение въпроса в коя линия виждам най-голяма конкуренция в Спартак, това е отбраната. Трябва да подобрим конкуренцията в междинната линия и нападението. На този стадий обмисляме едно предложение за централен нападател. Обмисляме го и чакаме отговор от играча. До няколко дни ще се разбере.
„ Ясни са съперници на Спартак за влизане в елита – Септември, Добруджа, Марек и Монтана. Не са малко.Спартак би трябвало да се пребори с тази конкуренция и моето предпочитание е да приключим преди всичко ”.

Чуйт цялото изявление в приложения звуков файл.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР