Старши треньорът на Спартак (Варна) - Димитър Димитров заяви, че

...
Старши треньорът на Спартак (Варна) - Димитър Димитров заяви, че
Коментари Харесай

Херо: Червеният картон помогна на Арда да спечели

Старши треньорът на Спартак (Варна) - Димитър Димитров съобщи, че аленият картон на Александър Цветков е повлиял на развоя на мача. " Соколите " изгубиха с 0:2 в гостуването си на Арда.

" Загубихме мача, когато получихме аления картон. При численото неравноправие и при проблемите, които имаме в избрани зони и позиции, нашият тим към този момент отстъпваше игрово. Беше въпрос на време. Заслужен триумф на Арда. Ако бяхме останали с 11 души, възможностите оставаха при нас.
 Арда победи Спартак (Варна) с 2:0 в мач от efbet лига
Арда се наложи над Спартак (Варна) и диша във врата на Левски и Славия

Вижте детайлности

Домакините щяха да се отворят, щяхме да имаме обстановки и благоприятни условия. Червеният картон ни принуди да променим метода на игра и домакините имаха тотално предимство при играта с топка ".

" Някои промени при нас бяха насилствени. В избрани позиции липсва салдото, конкуренцията и даже бих споделил качеството. Това се вижда на терена. Това са футболистите и с тях би трябвало да се подобрим към по-добро.
 Станислав Иванов: Целта ми е да си заслужа повиквателна за националния тим
Станислав Иванов: Целта ми е да си заслужа повиквателна за националния тим

Бившият състезател на Левскио означи дебютния си гол за Арда

Трябва да сме оптимално мобилизирани. Сега против Локомотив сме длъжни да търсим трите точки, тъй като виждате нашите съперници вземат изненадващи точки на непознати терени, което е зле за нашия тим. Зле, като чисто точково. ".

" Повиквателната на Иван Йорданов за националния тим е отзив за неговите качества. Той е главният провинен, с цел да го извикат. Бъдещото е пред него. Изключително съществено и отговорно момче със съществени качества. Ако мога да му оказа помощ, ще бъда щастлив. Основните заслуги са си единствено негови ", съобщи Димитров измежду дуела.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР