Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели мнението си след
Коментари Харесай

Загорчич: Доволен съм как изиграхме мача с Лудогорец

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич показа мнението си след загубата с 1:2 от Лудогорец в дуел от 20-ия кръг на efbet Лига. Въпреки провалянето Заги показа, че е удовлетворен от играта на неговия отбор и младите играчи, които взеха присъединяване в мача. 

" Лудогорец съумя да си вкара гол повече от нас. Мога да съм удовлетворен от целия мач, по какъв начин го изиграхме. Горе-долу това, което сме упражнявали през седмицата. Не успяхме да запазим резултата, откакто изравнихме. За страдание, има такива неща във футбола, през днешния ден играхме с доста млади играчи. Вече мислим да другите мачове ", стартира Загорчич. 

" Всеки мач излизаме за победа, през днешния ден също се опитахме да го създадем, само че не се получи. "

" Доволен съм от всички освен от Чунг До, футболът е групов спорт. Той е доста добър футболист. Доволен съм и от другите дребни, които през днешния ден влязоха като запаси ", сподели още Заги. 

" Имаме 25 индивида, във футбола постоянно има травми и картони. Искам всеки един състезател да има самочувствие когато излиза на терена и да го прави по най-добиря метод. "

" Със сигурност дуелът с Хебър ще е сложен. Ще се подготвим да изиграем здрав мач против Хебър и да вземем успеха ", приключи треньорът на Славия. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР