Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели мнението си след
Коментари Харесай

Заги: Всеки може да мечтае, но е рано да се говори за титла

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич показа мнението си след триумфа над Хебър (3:0). Наставникът на "белите " бе удовлетворен от своя тим и показаното самочувствие. Опитният експерт остава крепко стъпил на земята и съобщи, че е доста рано да се приказва за купа, макар положителното показване на отбора дотук.

"Не беше чак толкоз елементарен мач, просто се подготвихме доста добре и го изиграхме по метода, по който тренирахме. Само първоначално позволихме да ни вкарат гол, за наш шанс беше засада. От всичко останало съм удовлетворен и би трябвало да продължаваме по същия метод ", стартира Загорчич.

"Контролирахме си нещата на терена, знаехме какво би трябвало да създадем, имахме и още положения. Можеше по-рано да решим мача. Най-много ми хареса, че имахме самообладание, чакахме си своите обстановки и успяхме да ги осъществяваме. Спечелихме си три от четирите мача като посетители. Искам против всеки един съперник да демонстрираме едно самочувствие и предпочитание ".

"Всеки човек има правото да си мечтае. Рано е да се приказва за купа. Гледаме мач за мач, към този момент си мислим за дуела с Ботев (Враца). Трябва да покажем едно самочувствие, с цел да зарадваме нашите си почитатели ", съобщи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР