Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека заяви, че не е

...
Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека заяви, че не е
Коментари Харесай

Фонсека призна, че мачът срещу Удинезе е бил труден за Рома

Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека съобщи, че не е било елементарно за тима му да победи Удинезе (1:0) в срещата от 3-ия кръг на Серия " А ".

" Казахме, че ще бъде тежък мач и по този начин се случи. През първото полувреме играхме непрекъснато в последната третина на полето на Удинезе, само че те бяха рискови при контраатаките. Не бяхме задоволително нападателни, само че въпреки всичко създадохме положителни шансове. След почивката успяхме да отбележим. Отборът остана обединен, с цел да резервира този резултат, който беше най-съществен за нас ", показа треньорът.

" Римските вълци " съумяха да изтръгнат успеха посредством хубав гол на Педро в 55-ата минута. " Рома практикува доста атакуващ футбол, само че стилът на игра на Удинезе в края на мача ни накара да се пазиме. Представяме се добре с Лоренцо Пелегрини на актуалната му позиция в халфовата линия. Да забележим дали ще се резервира по този начин ", добави още Фонсека. Серия А 3 кръг, събота 3 октомври  Удинезе 0:1краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР