Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо разкри, че е отхвърлил

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо разкри, че е отхвърлил
Коментари Харесай

Моуриньо: Отказах три оферти, за да остана в Рома

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо разкри, че е отхвърлил три предложения, откогато е отпред на " вълците ". Миналата седмица той показа, че има предпочитание да удължи контракта си с римляните, който изтича през юни 2024 година Според италианските медии от клуба се бавят с предлагането за нов договор, защото желаят да видят по-добри резултати във втората част от сезона.

" Някои имат подозрения за моята позиция, само че аз съм изцяло явен, задачата ми не е да оставям подозрения. От началото постоянно съм бил пряк и прям ", показа Моуриньо. " Една седмица, откакто подписах с Рома, получих фантастична оферта. Не я одобрих, тъй като имах съглашение с Рома. След това пристигна Португалия, за нея знаете. Можех да работя с най-хубавите играчи в света и да имам късмет да печеля европейско и международно състезание. Говорих с клуба, само че за тях беше значимо да остана, тъй че останах.

След финала в Будапеща осведомих притежателите за обстановката със Саудитска Арабия, само че взех решение да не одобрявам. Честността ми стига до тук. Какво друго да кажа? Бих желал да остана и да се боря, макар всички компликации. Това е позицията, нямам подозрения. Не желая повече да говаря за обстановката ", изясни португалецът.Утре Рома се изправя против Наполи, а Моуриньо разяснява, че противникът не е доста по-слаб от предишния сезон, макар че резултатите му не са същите: " Те са първенците и изцяло заслужава да завоюват предишния сезон. Загубиха главен състезател в лицето на Ким, само че към момента разполагат с доста класни футболисти. Загубиха отличен треньор, само че имат нов с огромен опит в Серия А, който познава Наполи добре. Резултатите са разнообразни, само че те имат същите играчи и същия капацитет. Наполи си е Наполи ".

Наставникът приказва и за контузените в отбора: " Кумбула още не е подготвен. Справя се добре, само че е изтощен. Може да бъде на пейката за идващия мач (срещу Ювентус). Пауло Дибала се възвръща по проект. Разбира се, за на следващия ден е навън. Манчини тренира за първи път тази седмица, само че ще играе на следващия ден. Той е един от тези играчи, които играят в случай че няма тройна фрактура. Отборът има потребност от него ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР