Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна, че има силна

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна, че има силна
Коментари Харесай

Специалния: Имам силна връзка с всички клубове, в които съм работил, с изключение на Тотнъм

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна, че има мощна връзка с всички клубове, в които е работил, като се изключи Тотнъм. Португалецът бе отпред на " шпорите " сред ноември 2019-а и април 2021-ва, като бе уволнен единствено седмица преди финала за Купата на лигата. 

" Надявам се думите ми да не бъдат изтълкувани неправилно от почитателите, само че единственият клуб, с който не усещам тясна връзка, е Тотнъм. Вероятно е по този начин, тъй като стадионът бе празен поради пандемията. Или тъй като господин Леви не ми разреши да изведа тима във финала и да печеля трофей. Във всички останали клубове - Порто, Челси, Интер, Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, постоянно е имало тази мощна връзка сред нас. Това е, тъй като хората не са глупави. Не е въпрос на победа или не, давам всичко за тима, в който работя. Феновете схващат, че работя и се боря за тях всеки ден. В моя случай аз съм почитател на Рома, почитател на Реал Мадрид, почитател на Интер, тъй като привързаността ни е взаимна. Завинаги ще бъда обвързван с Рома, тъкмо както съм с всички други клубове, които съм упражнявал ", сподели Моуриньо на първата от конференциите, отдадени на финала в Лига Европа, който е през идната седмица. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР