Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо остана изключително недоволен от

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо остана изключително недоволен от
Коментари Харесай

Моуриньо се оплака, че няма дълбочина в състава

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо остана извънредно неудовлетворен от представянето на неговия тим през вчерашния ден. “Вълците ” позволиха домакинска загуба от Кремонезе, който няма победа от началото на сезона в шампионата, и отпаднаха от Купата на Италия. Моуриньо даде отмора на част от главните си играчи, само че бе гневен на почивката и пусна част от титулярите за началото на второто полувреме.

“Винаги е една и съща история. Преди мача медицинският щаб ми сподели, че има риск за някои играчи и трябваше да се съобразя с това. Ако бях пуснал Дибала от началото и той се беше контузил, може би щяхме да продължим, само че той щеше да е навън. За страдание, това постоянно е проблем. Ако направя промени и тимът не се показа добре, е проблем. Ако не направя промени и играчи се травма, също е проблем ”, съобщи Моуриньо.

“Сега би трябвало да се концентрираме върху идващия мач, само че не би трябвало да забравяме, че с този тим е мъчно да правиш ротации изключително когато играем три мача в границите на една седмица. Заслужавахме друг резултат в Неапол, само че изиграхме страховит мач. Бях горделив от тима. За мача с Кремонезе не мога да кажа същото ”, добави португалецът.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР