Старши-треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, не беше особено доволен

...
Старши-треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, не беше особено доволен
Коментари Харесай

Моуриньо пак се ядосва: Съдиите не уважават нашите футболисти

Старши-треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, не беше изключително удовлетворен от загубата с 0:1 против някогашния би отбор Интер в мач от Серия А.

Двубоят вървеше към 0:0, само че късен гол на Маркус Тюрам донесе трите точки на " нерадзурите ". Според португалския експерт умората е оказала въздействие.

" Предвид обстоятелството, че у играчите се беше натрупала отмалялост, а за отмора имахме напълно малко време, се представихме сносно. Всички на стадиона, освен аз, усещаха, че мачът върви към тъждество. Спокойно се защитавахме и отблъсквахме офанзивите на противника. Жалко за загубата, тъй като момчетата хвърлиха доста сили. В обстановката с гола можехме да се оправим по-добре ", сподели Моуриньо.

" Съдиите не почитат нашите футболисти. Отношението на Мареска към Манчини и Ндика споделя доста. Пристигнахме в Милано без половин тим. А Лигата ни направи следващ подарък - да играем в неделя, вместо в понеделник. И все пак, съм удовлетворен от отбора. В същото време съм сърдит, тъй като заслужавахме повече ", добави той.

Рома имаше два дни по-малко за подготовка, тъй като в четвъртък игра със Славия Прага в Лига Европа, до момента в който Интер посрещна Република България Залцбург в Шампионска лига във вторник.
 Лукаку: Не се опасявам от почитателите на Интер
Лукаку: Не се опасявам от почитателите на Интер

Тази вечер се играе огромното дерби сред Интер и Рома
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР