Старши треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо постигна сладка победа

...
Старши треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо постигна сладка победа
Коментари Харесай

Ди Франческо: Не ни слагат сред фаворитите и това е чудесно

Старши треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо реализира сладка победа в първото си дерби против Лацио. Неговият отбор се наложи с 2:1, а някогашният халф на “вълците” посочи приноса на един от голмайсторите Раджа Наинголан и акцентира, че му подхожда Рома да не е измежду тимовете, считани за кандидати за купата.

“Много съм удовлетворен. До дузпата за Лацио напълно доминирахме. Показахме отлична физическа кондиция. В противоположен случай нямаше да можем да пресираме, без да станем жертва на бързите контри на противника. Победата ни е изцяло заслужена. Целта ни е да сме колкото се може по-близо до върха. Никой не ни брои измежду любимците за купата в Серия “А” и това ми харесва. Мисля, че непрекъснато се подобряваме. Сега към този момент би трябвало да насочим вниманието си към гостуването на Атлетико Мадрид в Шампионската лига”, съобщи Ди Франческо.

“Наинголан в действителност имаше травма, само че стисна зъби и оказа помощ на тима. Прякорът му е Нинджата, само че за нас той е супергерой. Преди мача приказвах с Франческо Тоти и му дадох обещание да честваме след успеха в първото му дерби отвън терена. Така и ще направим”, показа още наставникът на “джалоросите”. Серия А 12 кръг, неделя 5 ноември  Фиорентина 2:4краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР