Старши треньорът на Рилски спортист Адалберт Зафиров сподели мнението си

...
Старши треньорът на Рилски спортист Адалберт Зафиров сподели мнението си
Коментари Харесай

Адалберт Зафиров: Говорих, че Ботев има един футболист и той ни вкара два гола

Старши треньорът на Рилски състезател Адалберт Зафиров показа мнението си след загубата с 1:2 от Ботев (Ихтиман). Наставникът на отбора от Самоков съобщи, че е удовлетворен от своите футболисти, само че и насочи рецензия за това, че не са осъществили основаните положения. 

" Доволен съм от показаното от футболистите. Получи се доста прекрасен дуел на фона на това, което играхме до момента. Както имахме ние нашите положения, по този начин и те. Просто ние не успяхме да осъществяваме нашите. Ако го бяхме създали, щяхме да спечелим. Притеснява ме това, че от самото начало приказвах, че имат един футболист на терена и той ни вкара два гола. 
 Балджийски воин за Ботев (Ихтиман) при поврат над Рилски състезател Балджийски воин за Ботев (Ихтиман) при поврат над Рилски състезател


Имахме положения, които можеше да осъществяваме. Къде дефицит на опит, къде неприятен терен или неприятно отиграване на обстановката. Така е във футбола - някой път пропускаш.


19  Рилски състезател 1:2 Ботев (Ихтиман)
Не сме избистрили някакъв проект за следващата година. Целите на тима са да останем на първата позиция във втората половина на класирането. С течение на мачовете имаме контузени и осъдени футболисти. Момчетата, които влизат, играят с голямо предпочитание и дават всичко от себе си ", съобщи Зафиров.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР