Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан се изказа положително

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан се изказа положително
Коментари Харесай

Зидан: Трябва да сме горди с постигнатото

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан се изрече позитивно за представянето на тима в реванша от осминафиналите на Шампионската лига против Манчестър Сити. Краският клуб отстъпи за повторно с 1:2 на " жителите " и напусна шампионата, само че Зидан даде висока оценка за играта на футболистите както през днешния ден, по този начин и през сезона като цяло.

" Няма по какъв начин да сме удовлетворени, откакто отпаднахме, само че би трябвало да се гордеем с това, което направихме. Съперникът също игра добре. Сега не е моментът да се оправдаваме и да търсим извинения. Загубихме, само че значимото е, че съм горделив с напъните, които тимът постави ", показа Зидан.  Гуардиола изхвърли Реал Мадрид, непредвиден антигерой провали " белите " (видео + галерия)
" Отстъпихме и в двата мача, затова нашият съперник продължава напред справедливо. В първите 15-20 минути остана чувството, че не можем да се оправим с тяхната преса. После заиграхме добре. През второто полувреме, когато беше най-силният ни интервал, пропунахме да вкараме втори гол ", продължи французинът.

" Грешките на Варан? Трябва да се резервира успокоение. Както и при 95% от останлите футболисти, сезонът за него беше впечатляващ. И няма да трансформира мнението си. Като цяло изпращаме доста сполучлив сезон, без значение че не го завършваме по най-хубавия вероятен метод. Имаме право да сме удовлетворени от постигнатото ", заключи Зизу. Шампионска Лига 1/8 кръг, петък 7 август  Манчестър Сити 2:1краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР