Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана доволен от

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана доволен от
Коментари Харесай

Зидан: Отборът има нужния характер, продължаваме да се борим

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана удовлетворен от трагичната победа с 2:1 над Елче в дуел от Ла Лига. „ Белите “ трябваше да вършат поврат от 0:1 до 2:1 в последните 20 минути на срещата.

С тази победа първенците остават в борбата за златните медали в Ла Лига.

„ Хареса ми характерът, само че ми се искаше да бяхме вкарали по-рано. Предпочитам по-спокойни мачове. Тимът ни има нужния темперамент. Все още имаме шансове както в шампионата, по този начин и в Шампионската лига. Ще продължим да се борим и да имаме вяра в себе си “, съобщи Зидан.

За четвърти следващ дуел неговият тим бележи след 85-ата минута.

„ Този поврат е значим както за Ла Лига, по този начин и за срещата с Аталанта във вторник. Показахме самообладание и успяхме. Нямаме право да позволяваме доста неточности, тъй като остават единствено 12 кръга. Длъжни сме постоянно да печелим трите точки “, продължи французинът.

Зизу даде мнение и за противоречивата обстановка в 53-ата минута, когато Серхио Рамос претендираше за углавен удар, само че съдията отсъди противоположен фал.

„ Не желая да встъпвам в тематиката за отсъдените дузпи против нас и тези в наша изгода. Реферите си правят тяхната работата, а ние се опитваме да вършим нашата си. Видях ситуацията и ми се коства, че сякаш имаше нещо, само че арбитърът отсъди друго “, разяснява още експертът.

Зидан изясни и опита си да заложи на скица 3-5-2:

„ В последна сметка спечелихме. Винаги е от изгода, когато имаш опция да използваш нещо друго. И при тази сграда създадохме две-три положения, преди да ни вкарат на нас. И по време на други мачове сме променяли схемата. За нас е значимо да можем да играем с трима откъм гърба “, сподели още Зидан.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР