Старши треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти, не успя

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти, не успя
Коментари Харесай

Анчелоти: Много сме тъжни за Алаба, такова нещо не ми се е случвало през цялата кариера

Старши треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти, не съумя да се зарадва изцяло на зрелищната победа с 4:1 над Виляреал в мач от 17-ия кръг в Ла Лига. Причината бе тежката травма на Дейвид Алаба, който напуща още преди почивката със скъсани връзки на коляното.

" Още не съм приказвал с Дейвид, само че медицинският екип ми рапортува, че става въпрос за скъсани връзки на коляното. Жалко, доста сме тъжни, тъй като той е следващият състезател с толкоз тежка контузия. В досегашната ми треньорска кариера в никакъв случай не съм имал трима футболисти с такава травма в рамките единствено на няколко месеца (б.р. другите са Тибо Куртоа и Едер Милитао) ", по този начин стартира конференцията си Анчелоти след мача с Виляреал.
 Реал (Мадрид) - Виляреал 4:1 в мач от Ла Лига
Инженер Белингам и Реал (Мадрид) разфасоваха " жълтата подводница " на 4 части

Ето по какъв начин се разви дуелът

Треньорът призна, че в този миг не желае да мисли за селекция.

" С травмата на Алаба ситуацията в центъра на отбраната става в действителност тежко, тъй като остават единствено Рюдигер и Начо. Но знам, че мога да употребявам на тази позиция Чуамени, най-малко първоначално. Сега мисля за мача в четвъртък с Алавес, а по-късно да си взема една седмица почивка. Трябва да издържим, въпреки че ще забележим дали може да се направи нещо по въпроса със селекцията ", изясни Анчелоти.

Според него против Виляреал тимът му е изиграл един от най-хубавите си мачове и най-хубавият във връзка с напрежението.
 Прокоба! Още една тежка травма в Реал (Мадрид)
Прокоба! Още една тежка травма в Реал (Мадрид)

Край на сезона за Давид Алаба

" Започнахме с елмаз в средата на терена, само че след това променихме малко схемата. Начинът, по който пресирахме, беше величествен, най-хубавият за сезона. Виляреал не се усещаше удобно с топката и това беше заслуга за моя тим. Направихме повече, в сравнение с хората чакаха. Смених Белингам, с цел да избегне проблеми със съдията ", съобщи Анчелоти.

Той счита, че Жирона е главният противник на Реал за купата в Ла Лига, само че не отписва Барселона и Атлетико (Мадрид). Винисиус и Арда Гюлер ще могат да играят след Коледа, а Дани Карвахал възобновява тренировки на следващия ден.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР