Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти изрази задоволството си

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти изрази задоволството си
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Имаме доста младост и класа на едно място

Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти изрази задоволството си от наличните варианти в средата на терена на фона на медийните изявления, че Белия балет е любимец за подписа на Джуд Белингам.

Твърди се, че Реал (Мадрид) води в конкуренцията за подписа на англичанина, който блесна за националния тим на страната си на приключилото преди по-малко от месец Световно състезание в Катар. Англия отпадна на четвъртфинал от Франция, като Белингам беше един от хората, които правеха усещане.

Ливърпул и Пари Сен Жермен са другите два тима, които имат интерес към бързия футболист. Но Реал (Мадрид) желае да го добави към другите си международни гении като Едуардо Камавинга, Орелиен Чуамени и уругвайската звезда Федерико Валверде. 19-годишният Белингам към този момент трета година играе за Борусия (Дортмунд), които го купиха от родния му Бирмингам Сити.

На днешната конференция Анчелоти разумно беше запитан по тематиката и отговори: " Белингам се потвърди като страховит полузащитник на Световното състезание, както и другите. Има доста младежи - Енцо Фернандес, Педри и Гави... Има доста млади полузащитници, които излизат към този момент на напред във времето и Белингам е един от тях ".

" Но аз съм удовлетворен и избирам нашите млади халфове, които имаме тук и всички те са доста положителни: Чуамени, Камавинга, Валверде. Имаме много младост и класа на едно място ", изясни в типичния си изкусен жанр Анчелоти.

Реал (Мадрид) играе на следващия ден против Виляреал в шампионата на Испания, който е техен втори след края на Мондиала. Другата сряда пък имат полуфинална среща с Валенсия от шампионата за Суперкупата на Испания.

" Утре ще играе най-свежият тим, който можем да извадим на терена. Повечето от хората не играха през седмицата против Касереньо за купата на Испания. Това е тим, който се приближава до този, който играеше в миналогодишните мачове. И по-късно във всеки един идващ мач ще избираме най-хубавото. Идва шампионатът за Суперкупата, който е доста значим за нас. Там ще се стараем да сме с най-хубавото ", сподели още Анчелоти.

След това той приказва и за своя другар и някогашен съотборник в италианския народен тим Джанлука Виали. Бившият нападател на Ювентус, Челси и Сампдория умря през днешния ден след тежка борба с рака. Двамата бяха дружно на Световното състезание в Италия през 1990-а година.

" Днес е един доста печален ден за мене. Моят безценен другар си отиде. Дано почива в мир ".
 В Реал Мадрид са оптимисти, че ще съумеят да привлекат Джуд Белингам
В Реал Мадрид са оптимисти, че ще съумеят да привлекат Джуд Белингам

Той е измежду най-желаните млади играчи в Европа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР