Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти е с голяма

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти е с голяма
Коментари Харесай

Винисиус: Стигнах до титулярите в Бразилия благодарение на съветите на Анчелоти

Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти е с огромна заслуга Винисиус да завоюва титулярно място в бразилския народен тим на Световното състезание по футбол. Това съобщи персонално нападателят на петкратните първенци, представен от АП.

" Говорих с Анчелоти и той ми даде съвет по какъв начин да печеля титулярното място в тима. Той ми вдъхва убеденост и постоянно се държи по-строго, когато е нужно да го прави. Чувствам Анчелоти като мой татко ", съобщи бразилският нападател.

Винисиус бе постоянно подложен на критика за играта си под управлението на Зинедин Зидан, само че се трансформира бързо в титуляр в ерата на Карло Анчелоти. Той сподели, че не е спирал връзката с италианеца даже и от Катар.

" Той е доста добър освен от техническа позиция, а и в връзките си с футболистите. Напоследък се развих доста и Анчелоти ми оказа помощ доста за това. Той и Тите си наподобяват доста и мога да приказвам с двамата дълго време ", прибавя Винисиус.

Бразилецът има гол и две асистенции на Световното състезание до този миг. Той добави, че е научил доста и от хърватския плеймейкър Лука Модрич, с който ще бъде противник в петък вечер на стадион " Едюкейшън Сити ". Винисиус разкри, че е копирал точно от него паса с външната страна на обувката, с който асистира на Лукас Пакета против Република Корея.

" Модрич ме учи непрекъснато на неща както на терена, по този начин и отвън него. Той държи да не спирам развиването си и за мен е образец за следване, защото е на 37 години и играе на такова равнище. Това е необичайност в професионалния футбол. Радвам се, че в петък ще го срещна на терена и дано по-добрият тим завоюва ", споделя още той.

" Неймар пък ме предизвести, че Световното състезание е друго от всичко друго във футбола. Винаги ще помня думите му. Още на националния химн преди първия мач разбрах, че е безусловно и изрично прав ".
 Далич: Трябва да се радваме, че играем четвъртфинал с Бразилия
Далич: Трябва да се радваме, че играем четвъртфинал с Бразилия

" Те са най-силният тим на това Световно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР