Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е един от

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е един от
Коментари Харесай

Карло Анчелоти назначи Едер Милитао за свой помощник

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е един от най-уважаваните и обичани футболни експерти. Наставникът не един път е показал топлото си отношение към всички свои играчи, само че по какъв начин съумява да ги накара да се усещат добре, без значение дали са на пейката или в игра?

Ключът към триумфа се крие може би и в методите му. Малко преди началото на дуела на Реал Мадрид с Леванте почитателите станаха очевидци навръх един от способите на Карло Анчелоти.

Наставникът „ назначи “ футболиста Едер Милитао за собствен асистент. Играчът се причисли към него на пейката на Реал Мадрид преди началото.

Ancelotti asking Militao to be his assistant for the game
— MM (@RMA_MM)

24-годишният Едер Милитао се възползва от шанса, сядайки на мястото тъкмо до Дон Карло. Усмивката на футболиста е красноречива. Изглежда му хареса да бъде асистент на пейката до своя треньор. Той даже получи директория, която наподобява съдържаше информация за Леванте и по какъв начин Реал Мадрид има намерение да построи играта.

Едер Милитао, като същински асистент, се обърна към Анчелоти и двамата започнаха да водят диалог, само че с прикрити усти, с цел да не бъде разчетена тактиката на отбора.

В последна сметка Реал Мадрид победи Леванте с 6:0.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР