Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти е доволен, че

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти е доволен, че
Коментари Харесай

Анчелоти: Белингам е дар за футбола, не само за нашия клуб

Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти е удовлетворен, че тимът му продължи съвършената си серия в груповата фаза на Шампионската лига по футбол.

Испанският гранд завоюва с 4:2 против гостуващия Наполи след два късни гола на Николас Пас и Хоселу и с цялостен актив от 15 точки си подсигуряваха първото място в група " С ". Италианците са втори със 7, пред португалския Брага с 4 и немския Унион Берлин с 2.
 Бивш испански национал сподели за какво Анчелоти се провали в Наполи
Бивш испански национал сподели за какво Анчелоти се провали в Наполи

Ето детайлности

" Получи се оспорван мач против извънредно първокласен противник. Владеехме добре топката, не прибързвахме. Може би можеше да се представим малко по-силно в отбрана, да бъдем по-организирани и нападателни в отбранителен проект.

Бяхме поуморени към края. Имаше играчи с крампи, само че дуелът беше доста натоварен, с доста бягане сред двете наказателни полета. Доволен съм, тъй като когато изглеждаше, че нямаме нужната сила, с цел да спечелим, показахме тъкмо противоположното и записахме пета победа в пет мача ", разяснява Анчелоти.
 Реал (Мадрид) - Наполи 4:2 в Шампионска лига
Реал (Мадрид) отново обърна Наполи и продължава без неточност в ШЛ

" Кралете " с цялостен актив от точки

Италианският познавач особено похвали новото попълнение Джуд Белингам, който се отличи с гол и асистенция в срещата и продължи да затвърждава ролята си на основен футболист в състава след прехвърлянето си на " Сантиаго Бернабеу " през лятото.

" Всеки ден Джуд ни изненадва с нещо. Във всеки мач. Може би освен нас, само че и целия свят. Белингам е подарък за футбола, освен за нашия клуб. Хората на всички места се радват да видят момче с неговия гений и капацитет. Надявам се да продължи по този метод ", сподели Анчелоти.

" Той се приспособява доста бързо към състава. Сериозен експерт е. Работи крепко и се схваща добре със съотборниците си. Трябва да усъвършенства испанския си, само че както се споделя - никой не е съвършен ", добави той.

Италианецът е удовлетворен и от представянето на Родриго, който изравни за 1:1, откакто Джовани Симеоне беше дал ранен задатък на Наполи.

" Хубавото е, че когато при него головете липсват, той не губи убеденост. Не стопира да прави точните неща. Той е в действителност доста надарен. Просто от време на време е въпрос на време ", съобщи Анчелоти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР