Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти беше доволен от

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти беше доволен от
Коментари Харесай

Анчелоти: Няма значение дали Асенсио ще остане

Старши треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти беше удовлетворен от представянето на тимове при домакинската успеха на Елче с 4:0 в дуела от испанския футболен шампионат. 

" Получи се добър мач във значим миг от сезона. Контролирахме играта от самото начало. Справяхме се добре в последната третина на терена, създадохме доста шансове и успявахме добре да обезвреждаме контраатаките им ", означи Карло Анчелоти пред DAZN. " Когато тимът води с 3:0 и се отпусне, може да си навлече неприятности. Точно това не желая да се случва. Важно е да поддържаме тази динамичност на централизация и отдаденост. Всяка победа е значима за придобиване на спомагателна убеденост, а всяка неточност може да повлияе малко или доста на атмосферата в състава ", добави той.
 Реал Мадрид вкара четири гола на най-слабия тим в Испания Реал Мадрид вкара четири гола на най-слабия тим в Испания
 Анчелоти разяснява и обстановката с изтичащите контракти на Лука Модрич и Марко Асенсио. " Модрич е необикновен състезател. Но всеки един е значим, тъй като не мога да пущам едни и същи единайсет футболисти всеки мач, би трябвало да върша ротации в тима. Сезонът е дълъг и доста изискващ. В момента той търси най-хубавата си игрова форма. Кроос вкара гол против Билбао, влизайки от пейката, а Модрич го направи през днешния ден. Те са задоволително положителни, с цел да могат да въздействат, даже когато влизат като запаси ", разяснява Анчелоти.
 Остана единствено един по-велик изпълнител от Бензема за Реал Мадрид в шампионата Остана единствено един по-велик изпълнител от Бензема за Реал Мадрид в шампионата
" Не знам дали Асенсио ще остане, или не. Но това няма огромно значение за мен. Предстои ни доста съществено предизвикателство през този сезон. Важното е, че той способства за тима, както го правеше и предходната година. Нека продължи да играе по този метод и клубът ще вземе подобаващото решение ", добави италианският познавач.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР