Старши треньорът на - Ралф Рангник, ще се опита да

...
Старши треньорът на - Ралф Рангник, ще се опита да
Коментари Харесай

Четирите имена, които е най-вероятно да напуснат Манчестър Юнайтед през зимата

Старши треньорът на - Ралф Рангник, ще се опита да добави класа към своя състав по време на зимния трансферен прозорец, а " Marca " написа, че той ще има разполагаем 75.6 милиона паунда, само че единствено в случай че успее да се раздели с тези футболисти, на които не счита да разчита.
Джеси Лингард - той към този момент изкара един интервал чартърен в Уест Хям и остави чудесни усещания у почитателите на " чуковете ". След завръщането си в Манчестър англичанинът не получава доста шансове за изява и няма да е изненадващо, в случай че не дочака края на договора си (лятото на 2022 г.) и непосредствено подпише непрекъснат контракт с лондончани.
Антони Марсиал - французинът бе свързван с трансфер в Нюкасъл или Барселона, само че " Marca " твърди, че нападателят е хвърлил око на отбора на Севиля, който сега е на второ място в Ла Лига и .
Дийн Хендерсън - на този стадий наподобява, че Давид де Хеа ще продължи да бъде титулярният избор на Ралф Рангник, а младокът надали ще остане в Манчестър Юнайтед, надявайки се да получи игрови минути в шампионат за някоя от купите...
Пол Погба - националът на " петлите " ще би трябвало да вземе своето решение през зимните месеци, защото към този момент навлезе в последната година от договора си. Именно посредством един негов трансфер " алените дяволи " се надяват, че ще съберат нужните средства, с цел да закупят играчите, които немският им треньор желае!

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР