Старши треньорът на Ралф Рангник призна, че не очаква да

...
Старши треньорът на Ралф Рангник призна, че не очаква да
Коментари Харесай

Кога ще се завърне Пол Погба - отговорът на треньора Ралф Рангник

Старши треньорът на Ралф Рангник призна, че не чака да види скоро в игра полузащитника Пол Погба, който получи травма в бедрото при започване на месец ноември предходната година, до момента в който бе част от националния тим на Франция.
Въпреки че международният първенец към този момент тренира самостоятелно, немският експерт съобщи, че към момента не е покрай завръщане в игрова конюнктура:
" Доколкото знам, доколкото ми споделиха предходната седмица, ще му трябват най-малко още 4-5 седмици, преди да се завърне на 100% към тренировките. Видях го тази заран преди заниманието, той бе в съблекалнята, и се надявам, че допустимо най-скоро ще мога да разгадавам на него ", сподели Рангник пред клубната телевизия на " алените дяволи ".
Едновременно с това треньорът добави, че не желае да се афишира точна дата за завръщане на Погба и почитателите би трябвало да бъдат търпеливи. 28-годишният футболист има контракт с клуба до лятото на 2022 година и на този стадий не е ясно дали ще остане на " Олд Трафорд " или ще напусне след края на сезона.
* В можете да разберете за коя дата бе плануван отсроченият мач на Манчестър Юнайтед против Брентфорд!

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР