Старши треньорът на прие спокойно отпадането от на осминафиналите в

...
Старши треньорът на прие спокойно отпадането от на осминафиналите в
Коментари Харесай

Куман: Меси вижда, че отборът се развива и го чака добро бъдеще

Старши треньорът на одобри умерено отпадането от на осминафиналите в Шампионската лига. Барса направи 1:1 на " Парк Де Пренс ", само че това беше извънредно незадоволително след провалянето с 1:4 вкъщи. Куман обаче посочи положителната игра на отбора, изключително преди почивката, и разяснява дали е оптимист за оставането на.

" Напускаме шампионата, а в спорта най-съществен е резултатът. Но сме задоволени от метода, по който играхме. Имахме късмет да усложним живота на противника. Превъзхождахме ПСЖ през първото полувреме, като рискувахме с самостоятелна настойчивост в отбрана. Заслувавахме да водим в резултата на почивката. Поне с 2:1. Тогава второто полувреме щеше да е друго ", съобщи Куман.

" ПСЖ игра оптимално дейно в първия мач, а ние не успяхме да създадем същото. Те вкараха 4 гола, а ние - един. Това е голяма разлика. Но е погрешно да подлагаме на критика тима, тъй като всички вложиха оптимални старания. На моменти ни липсваше шанс, а и направи фантастични спасявания и беше най-хубавият на терена ", продължи нидерландският експерт.

" Меси? Лео в продължение на няколко месеца следи измененията в тима и вижда, че ставаме по-добри. Пред очите му израстват надарени млади футболисти. Той не би трябвало да се съмнява в положителното бъдеще на отбора ", отговори Куман на въпрос чака ли аржентинецът да остане в Барселона след края на сезона. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 10 март  Пари Сен Жермен 1:1краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР