Старши треньорът на Порто Серджо Консейсао обяви, че не е

...
Старши треньорът на Порто Серджо Консейсао обяви, че не е
Коментари Харесай

Треньорът на Порто недоволен от представянето на Касияс

Старши треньорът на Порто Серджо Консейсао разгласи, че не е удовлетворен от представянето на Икер Касияс в подготвителния развой на тима и това е повода вратарят да загуби титулярното място.

През последните дни се появиха информации, че от Порто възнамеряват да продадат Касияс поради огромната му заплата, защото клубът изпитва финансови усложнения през последните месеци и е в развой на следствие за спазването на финансовия феърплей на УЕФА.

„ Играчите знаят какви са разпоредбите и какви са моите условия към тях. Те постоянно би трябвало да се раздават на 100% в тренировките “, разяснява Консейсао.

„ Касияс занижи своето показване в тренировките и поради това загуби титулярното място в тима “, добави треньорът на Порто.

Съдбата на Касияс се взема решение през януари

„ Касияс искаше да разбере повода, поради която остана отвън титулярния състав в последните мачове и беседва с мен. Аз по-късно му обясних, че това се дължи на неговот показване по време на подготвителния развой. Нямам право да върша изключения за нито един футболист “, сподели още Серджо Консейсао.

Порто се чуди по какъв начин да разкара Икер Касияс, с цел да избегне наказване

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР